کارگاه آموزشی شماره ۶۹ – دعوت خلاقانه

صوت کامل کارگاه:
بسم الله الرحمن الرحیم
دعوت به معنای چگونگی بهره مندی از حضور افرادی است که به طور عادی خبری یا تمایلی در رابطه با مجلس ما ندارند. دعوت بسیار شبیه تبلیغ است. گام اول جذب مشتری و گام دوم نگهداری از آنها و ارائه خدمات پس از فروش است. دعوت به واسطه های گوناگونی نظیر کارت دعوتنامه، تماس تلفنی، ارسال پیامک و… صورت می پذیرد که هرکدام بسته به نوع مخاطب و نحوه برگزاری مراسم متغیر است. احترام و علاقه دو مقوله مهم دعوت است. اینکه ما شخصی را با احترام به مراسم دعوت کنیم یا خودمان به مراحل کار علاقه و اشتیاق نشان دهیم، دو عامل جذاب دعوت را به درستی پیش گرفته ایم.
خلاقیت به معنای ارائه متفاوت ترین تفاوت در بین نظرهاست. خوب دیدن، خوب شنیدن و خوب نوشتن، ۳ رکن خلاقیت است. در طوفان فکری نباید در ابتدا خلاصه برداری کرد؛ بلکه باید تمام جزئیات را نوشته و به همه جوانب اشاره کرد. چرا که مطالب از ذهن فرار هستند و باید مکتوب شوند.
در خلاقیت، پیدا کردن اتمسفری که فرد گنجایش ذهنش در ان حالت یا مکان و زمان افزایش یابد، بسیار مهم و حائز اهمیت است. یکی از روش های خلاقیت، روش خلاقیت ستونی یا روش لغات را با خط به هم وصل کنید است. به عنوان مثال شما با شنیدن گنج چه
واژه هایی به ذهنتان خطور می کند؟ یا شنیدن واژه پنهان چطور؟ زیر هرکدام به صورت ستونی نوشته و وجه اشتراک آنها را بیابید و لغات مشابه را به هم وصل کنید. از بیان ایده خود نترسید و آنها را به اشتراک بگذارید؛ هر چند که حتی ساده و دم دستی باشند.
مثال های تبلیغ خلاقانه:
* رستورانی که افراد معروف را دعوت نمود و به آنها بهترین غذاها را رایگان ارائه کرد و از آنها خواست که یک همکار برای خود انتخاب نموده و در آشپزخانه آنها در مسابقه ای شرکت کنند، افراد معروف از آن رستوران در صفحه اینستاگرام خود پست گذاشتند. از بین کامنت های همان پست، شخصی را به عنوان همکار انتخاب نموده و در مسابقه شرکت می کردند. به این نحو در فرصت زمانی کمتر، مشتری های آن رستوران بیشتر شد.
* سامسونگ اعلام نمود که حامی محیط زیست است و با ورود به سایتی که ذکر کرده بود، مردم را دعوت می کرد که با تیک زدن گزینه «من سامسونگ را دوست دارم»، در مکان های مختلف، محرک کاشت یک درخت به اسم خودشان شوند و می توانند این مطلب را با بقیه هم به اشتراک بگذارند.
* کافی شاپی در تهران از کتابی که صفحات رو به روی آن مکمل هم بودند؛ به عنوان یک تبلیغ استفاده کرد. به گونه ای که به هر مراجعه کننده یک صفحه از آن کتاب به صورت رندوم داده می شد و اگر آن فرد عکس صفحه مربوطه خود را با بقیه به اشتراک
می گذاشت و مکمل خود را پیدا می کرد، هر دو مکمل به مدت معلوم از غذای رایگان آن رستوران بهره می بردند.
دیدگاهتان را بنویسید