کارگاه آموزشی شماره ۱۴ – جشن تولد امام زمان علیه السلام و مراسم کیک بری

صوت کامل کارگاه
جشن تولد و مراسم کیک بری به مناسبت ولادت حضرت مهدی علیه السلام
چگونه مراسم کیکبری، جشن تولد امام زمان (روحی و ارواح العالمین له فداء) را برگزار کنیم که مخاطبین منقلب شده و توجهشان جلب وجود نازنین قطب عالم امکان حضرت مهدی علیه السلام شود؟
در این کارگاه ایدههای جهت برگزاری مراسم کیک بری در جشن نیمه شعبان را خواهید آموخت.
بسم الله الرحمن الرحیم
مقدمه اول: یادآوری
یادآوری اینکه هرکس در این مجلس است، بطور خاص از طرف حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها و شخص خود امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعوت شده است.
سؤال از مخاطب خود که برای این تولد چه کادو و هدیه ای درنظر گرفته اند: آیا با خود کادو آورده اید؟!
دادن یکسری کارت به مردم و خواستن از آنها که برایمان بنویسند:
اگر می خواستید به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هدیه دهید، چه کادویی می خریدید؟! (همراه با پخش وکال ها، نور خاموش سالن، نور ملایم سن)
یادآوری استانداردهای کادو: یعنی ما آن چیزی را می خریم که طرف مقابل دوست دارد و در شأن طرف مقابلمان باشد. همراه با دادن این کارت ها؛ خودمان هم با گفتن حرف هایی مثل اینکه: آقا جان کادوی من این است که از امروز نماز بخوانم، که مردم از ما یاد بگیرند.
مجری می تواند به میان مردم رود و چند کارت را جمع کند و آنها را بخواند. حتی می تواند جملات کارگزاران را که از قبل آماده شده است، بخواند.
مراسم کیک بری در جشن تولد امام زمان علیه السلام
مقدمه دوم: ورود کیک
چراغ های سن کم شود و با یک سرود خیلی خیلی شاد، چند نفر با لباس های سفید و زیبا، مثل دشداشه و در مجالس خانوم ها بچه ها با لباس فرشته از انتهای سالن و از میان مردم کیک را با شمع های روشن بیاورند. «هرگز ۴ نفر کیک را نیاورند.» می توان روی کیک جملات زیبایی نوشت. حتما به عدد شمع ها توجه شود و توصیه می شود شمع ها زیاد باشد.
مقدمه سوم: استقرار کیک و سرود دسته جمعی
نور سبز روی سن روشن شود. قانون طلایی: تا خودتان منقلب نباشید، نمی توانید دیگران را منقلب کنید.
همراه با قرار گرفتن کیک، جملات احساسی خطاب به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف گفته شود.
حال نوبت کادوهای مردم می رسد. کادوهای مردم جمع می شوند و می توان از یونولیت ها استفاده کرد و در کنار کیک یا دیواره های سن، کادوها چیده شوند. این کار باعث می شود مردم ببینند چه کادویی دادند و عهدشان یادشان بماند.
می توان چند نمونه از این کارتها را خواند. معمولا شمع ها را فوت نمی کنیم و می توانیم از پنکه های اطراف سن برای خاموش کردن شمع ها استفاده کنیم.
در این مرحله از مردم می پرسیم که چه کسی حاضر است بیاید و کیک را برش بزند؟! بعد از این سؤال اگر کسی این درخواست را داشت، علتش را سؤال می کنیم. حتما استفاده از سرودها و وکال های شاد برای ترغیب مردم برای بریدن کیک استفاده شود.
گام آخر: یادآوری عهد به مردم
نکته: هیچ وقت حضار را با ضمیر مخاطب قرار ندهید و همیشه ازضمیر جمع استفاده کنید: همه ما به این عهدی که بستیم، پایبند خواهیم ماند.
بعد از برش کیک، پیشنهاد می شود سرود «گل نرگس آبروی دو عالم» پخش شود و کارگزاران هم با آن همخوانی کنند.
دیدگاهتان را بنویسید